Stamspolning & Spola Avlopp med Högtrycksspolning i Ursvik & Sundbyberg

När du har fått ett stopp i avloppet är det viktigt att försöka lösa det så snabbt som möjligt. Detta gäller både dig som fastighetsägare såväl som dig som privatperson eller företagare. Vår VVS-entreprenad erbjuder dig stamspolning till riktigt bra priser och kan även hjälpa till med högtrycksspolning, underhållsspolning och rörfilmning om det behövs.

Vi underhåller dina avloppsrör för längre hållbarhet

Det finns flera anledningar till varför du bör genomföra en stamspolning med jämna mellanrum. En stamspolning är inte bara något du bör göra om du har avloppsproblem, t.ex. stopp i avloppen, utan det är även något som kan hjälpa dig att underhålla och förlänga rörens livslängd. På så sätt slipper du tampas med kostsamma och omfattande stambyten i onödan.

Skräddarsydda lösningar för din fastighet i Stockholm

Vår VVS-entreprenad har tagit fram ett flertal helhetslösningar som passar de allra flesta, men vi kan också hjälpa dig att ta fram en skräddarsydd lösning efter just dina unika önskemål och behov. Våra duktiga och trevliga hantverkare kommer ut på ett personligt besök för att förstå dina önskemål bättre. Därefter åker vi tillbaka till kontoret och börjar jobba på ditt projekt direkt!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *