Stambyte & Stamrenovering i Ursvik & Sundbyberg

Som fastighetsägare är det ditt ansvar att se till så att stammarna i fastigheten fungerar som de ska. Detta gäller naturligtvis även för dig som är husägare och som har en villa eller en sommarstuga att ta hand om. Med jämna mellanrum kan det därför vara en god idé att göra en stamrenovering, alternativt ett komplett stambyte om det skulle behövas.

Bekymmersfria stambyten för din trygghet

Ett stambyte är ett mycket stort och omfattande arbete som innebär allt från att reparera stammar, byta avlopp, rensa avlopp och renovera rörledningar. Därför rekommenderar vi att du använder dig av vår duktiga VVS-firma, istället för att ge dig in på jobbet själv. Alla stambyten bör dessutom genomföras av en fackman, om du vill kunna förlita dig på att din hemförsäkring fortfarande gäller.

Personlig kontaktperson hela vägen i Stockholm

När du ska genomföra ett stambyte är det viktigt att du känner att din fastighet är i trygga händer. Därför behöver du aldrig oroa dig för att ha flera olika arbetsledare eller kontaktpersoner. Från första kontakt till slutbesiktning har du alltid en och samma person som du kan höra av dig till och som säkerställer att ditt projekt blir korrekt utfört.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *