Installera eller byta vattenpump / värmepump i Ursvik & Sundbyberg

Funderar du på att installera en värmepump i din villa, sommarstuga eller radhus? Då gör du rätt i att kontakta oss. En värmepump ger en mycket billigare och mer effektiv värme, samtidigt som den renar inomhusluften och är enkel att installera. Kontakta en av våra serviceinriktade och certifierade VVS-montörer när det är dags för installation eller reparation.

Moderna värmepumpar för alla behov i Stockholm

Tack vare vår långa erfarenhet och stora kunskap inom branschen kan vi installera alla typer av värmepumpar. Det spelar ingen roll om du vill ha en bergvärmepump, sjövärmepump, jordvärmepump eller solvärmepump. Vi kan även installera poolvärmepump och frånluftsvärmepump om så önskas. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Personliga platsbesök av utbildade arbetsledare

När en kund kontaktar oss för hjälp med ett mer omfattande projekt ser vi gärna att vi får komma ut på ett personligt platsbesök. När vi befinner oss på plats har vi möjlighet att förstå dina önskemål och behov bättre, samtidigt som vi kan titta på förutsättningarna och se vad som blir bäst för dig och din bostad.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *