Installera eller byta diskmaskin, tvättmaskin, vitvaror i Ursvik & Sundbyberg

Både frys och kyl är vitvaror som du med fördel kan installera på egen hand. Gäller det däremot tvättmaskin, torktumlare eller diskmaskin måste du ta hjälp av en professionell och seriös VVS-montör. Alla dessa vitvaror är nämligen kopplade till ditt vatten och avlopp och då är det viktigt att installationen sker på ett korrekt och fackmannamässigt sätt.

Vitvaruinstallation för företag och fastighetsägare i Stockholm

Det är inte bara i privata villor, radhus och lägenheter som du kan hitta vitvaror. Många som kontaktar oss är fastighetsägare och företag som vill installera eller reparera befintliga vitvaror i fastigheten. Vi hjälper alla kundgrupper att renovera tvättstuga, renovera toalett eller bygga tvättlokal. Vi kan också åta oss större objekt som badhus, badstugor och tvätthus.

30 % reducering med ROT-avdraget

Du vill naturligtvis försöka sänka dina kostnader så mycket som möjligt när du ska anlita en hantverkare. Tack vare våra konkurrenskraftiga priser och vår F-skatt är det fullt möjligt att göra det. Genom att vara registrerade för F-skatt visar vi inte bara att vi är en seriös VVS-firma, utan det gör det också möjligt för oss att kunna erbjuda dig ROT-avdrag med reducerade kostnader.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *