Installera eller byta blandare / köksblandare i Ursvik & Sundbyberg

När du ska renovera i ditt kök, badrum eller tvättstuga kan du passa på att byta ut din befintliga blandare mot en ny. Med en ny blandare får du ett mer modernt våtrum som fungerar bättre, samtidigt som du kan välja en som passar inredningen och din personliga stil. Vi byter både köksblandare, tvättställsblandare, badrumskran, duschblandare och badkarsblandare.

Fördelar med att byta blandare i Stockholm

Vid en badrums- eller köksrenovering kanske inte blandaren är det första du tänker på, men sanningen är att ett blandarbyte har många fördelar. De moderna blandare som finns på marknaden idag har nämligen ett flertal funktioner. Det är t.ex. inte ovanligt att nyare modeller kan minska din vattenförbrukning eller vara försedda med skållningsskydd och termostat.

ROT-avdrag när du anlitar oss privat

Vill du byta blandare i din privata bostad har du rätt att nyttja ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. ROT-avdraget ger dig sammanlagt 50 000 kronor om året att använda när du anlitar hantverkare för blandarbyte, installation eller reparation. Vi sköter kontakten med Skatteverket och när arbetet är klart får du en faktura som är reducerad med hela 30 %.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *