Byte rörledningar & bilning avloppsrör i Ursvik & Sundbyberg

När du vill byta rörledningar i ditt badrum eller kök behöver du ta hjälp av en seriös och duktig VVS-firma. Vi har kunskapen som krävs för att göra ett fackmannamässigt byte av rörledningar i din fastighet, vilket bland annat innebär bilning av dina golv. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ser till att boka in ett gratis platsbesök om det behövs.

Tryggt byte av rörledningar i Stockholm

Du vill naturligtvis vara säker på att arbetet blir korrekt utfört när du ska bila i golven i din fastighet eller i din privata bostad. Därför gör du helt rätt i att välja vår entreprenad när det är dags för renovering, ombyggnation eller nybyggnation. Med oss bakom dig kan du vara säker på att inget jobb är för stort eller för litet.

 • Byte av rörledningar
 • Bilning av golv
 • Bilning av avloppsrör
 • Behöriga och certifierade hantverkare
 • Många års erfarenhet av branschen
 • Kostnadsfria platsbesök

ROT-avdrag för bilning – finns det?

Funderar du på om du kan använda ROT-avdraget när du vill anlita oss för bilning av avloppsrör? Då är svaret på frågan ja! ROT-avdraget kan du med fördel ta till om du vill sänka dina kostnader när du ska lägga nya avloppsrör eller göra ett byte av dina rörledningar. Du behöver inte själv ta kontakt med Skatteverket, utan vi ser till att sköta hela processen åt dig.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *