Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch i Ursvik & Sundbyberg

När du har bestämt dig för att renovera badrummet rekommenderar vi att du passar på att byta golvbrunn och toalettstol på en och samma gång. Orsaken till detta är helt enkelt för att du ska tjäna in både pengar och tid. Att byta golvbrunn och toalettstol innebär att vi behöver ta upp golvet, något som du ändå kanske vill göra när du renoverar hemma.

Professionell VVS-firma med fokus på kunden

Vår VVS-firma i Ursvik har många års erfarenhet av branschen och säkerställer trygghet genom våra kostnadsfria offerter, ROT-avdrag och trygga ansvarsförsäkringar. Våra professionella och duktiga entreprenörer ser även till att utbilda sig kontinuerligt, för att alltid kunna erbjuda de modernaste och mest effektiva lösningarna.

 • Installera och byta golvbrunn
 • Byta toalettstol
 • Bygga takdusch
 • Installera vägghängd toalettstol

Reparation och installation för alla kundgrupper i Stockholm

Vi är riktigt stolta över vår kompetens och expertis inom VVS. Genom åren har vi fått möjlighet att arbeta med många olika typer av kunder och på så sätt förstå allas unika önskemål och behov. Idag kan vi därför erbjuda våra tjänster till alla kundgrupper. Det innebär att vi hjälper både företagare, privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med reparation och installation.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *